Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2014 ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ???

ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2014 ΜΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ???


Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να χρειασθεί πολλές σελίδες ανάλυσης. Και θα ακουσθούν πολλές γνώμες. Και όλες θα είναι σωστές. Μα στο τέλος υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα. Αυτό που γνωρίζει κάθε πετυχημένος είναι αυτό που θέλουν να αγνοούν οι υπόλοιποι. Οταν ξεκινάς τα πάντα είναι δύσκολα. Τα πάντα είναι εναντίον σου. Τίποτα δεν είναι στην θέση του. Δεν θα βρεθεί ουτε ένας να σου πεί να ξεκινήσεις. Και όταν ξεκινήσεις θα βρεθούν πάρα πολλοί να σου πουν πως έκανες λάθος.  Δεν θα ξεκινήσουν πολλοί. Γιατί όταν όλα είναι όσο χάλια είναι η λογική σου λέει να μην ξεκινήσεις. Μα κάποιοι λίγοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα ποιό δυνατό στο σύμπαν απο την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ.

Ισως τα προβλήματα αυτή την στιγμή να είναι τεράστια. Να φαίνονται ανυπέρβλητα. Ίσως η ψυχολογία αυτή την στιγμή να είναι μηδενική. Ίσως τα οικονομικά αυτή την στιγμή να είναι χάλια. Και το τελευταίο πράγμα που θα είχες στο μυαλό σου είναι να αρχίσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.  Δεν είναι παράλογο. Οι περισσότεροι βρίσκονται στην ίδια μοίρα. Ξυπνάς κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν ξέρεις που θα είσαι αύριο, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο. Παρασύρεσε από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Άλλο πράγμα σπούδασες και σε άλλο δουλεύεις, αν είσαι τυχερός και έχεις εργασία. Ζεις με τον φόβο και την ανασφάλεια. Αναρωτιέσε τι ακόμα θα χάσεις. 





Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι? Μήπως η αυτολύπηση σε σταματά από τα να κάνεις το αποφασιστικό βήμα σου?  Μήπως τελικά αν ψάξεις μέσα σου θα βρείς την δύναμη που χρειάζεται?



 Στό βίντεο που ακολουθεί ίσως υπάρχουν κάποιες απαντήσεις.




Η δύναμη, η απόφαση, το μεγαλείο υπάρχουν και κρύβονται μέσα μας. Χρειάζεται μερικές φορές να ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας και να τα αναζητήσουμε. Αξίζει τον κόπο.




Πρέπει να ξεφύγουμε λίγο απο τον ασφυκτικό βρόγχο της καθημερινότητας μας. Πρέπει να ξεφύγουμε λίγο απο την τρομολαγνεία.

Πρέπει να ξεφύγουμε απο τις Κασσάνδρες. 

Το οφείλουμε στην δύναμη της δημιουργικότητας μας. Το οφείλουμε στην οικογένεια μας. 

Κυρίως όμως το οφείλουμε στον εαυτό μας. 

Όσο αφήνουμε τον χρόνο να περνά και να χάνεται, όσο μένουμε άπρακτοι, όσο δεν αποφασίζουμε εμείς να κάνουμε κάτι για το μέλλον μας το κανονίζουν άλλοι.




Η σωστή ώρα είναι τώρα. Κοίτα γύρω σου. Ενημερώσου, ψάξε και αποφάσισε να κάνεις ΕΣΥ ότι είναι καλύτερο για το μέλλον σου. Υπάρχουν ευκαιρίες, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Και αν δεν υπάρχουν δημιουργησε τες ΕΣΥ.  








Δεν υπάρχουν σχόλια: